Zooki - 90 dagar
Zooki - 90 dagarZooki - 90 dagar
345 kr

Mindre än 4 SEK/dag


 • Kvalitetssäkrad

 • 100% Naturlig

 • Utan tillsatt socker

Produktbeskrivning

Zooki är ett sött Omega 3 tillskott speciellt utvecklat för barn! Produkten är 100% naturlig och innehåller aktiva ingredienser som ditt barn behöver under tillväxtperioden för att må bra.


"Zooki är en smart produkt som förenklar vardagen för 

mig som förälder"

- Sandra Uhrdin

Zooki har en söt smak av Persika och Mango och är kvalitetssäkrad för att tillgodose dig med en naturlig och säker produkt. Zooki används dagligen av föräldrar, barn och kvinnor över hela Sverige!

Fördelar

Zooki är speciellt utvecklad för barn och innehåller den essentiella Omega 3 fettsyran DHA som är viktig under barnets utveckling. Faktum är att våra barn behöver Omega 3 redan när de ligger i magen!

 • Ökar välmåendet

 • Ger näring till hud och hår

 • Minskar risken för ADHD

Det är nästan ännu viktigare för gravida att få i sig DHA för fostrets utveckling. Förutom Omega 3, innehåller Zooki Vitamin E som återfuktar huden. De essentiella Omega 3 fettsyrorna stärker hjärtat och ger näring på ett 100% naturlig sätt!💙

Varför Zooki?

 • Omega 3
 • Dosering
 • Bröstmjölk

Omega 3 är ett livsnödvändigt ämne för barn att få i sig under tillväxtperioden. Näringen från Zooki ger ditt barn en förbättrad utveckling och är viktig för hjärnan. Du kan säkerhetsställa att ditt barn får i sig Omega 3 på 2 olika sätt.. Låt oss förklarar hur!

Ge ditt barn 1 tesked Zooki per dag och han/hon får i sig nyttiga näringsämnen som kommer till nytta under tillväxtperioden. Den söta smaken går verkligen hem hos de små och uppskattas av såväl föräldrar som småbarn!

Modersmjölk innehåller också Omega 3 eftersom det är ett viktigt ämne för barn! Mängden Omega 3 varierar däremot kraftigt beroende på din kost. Du som förälder bör alltså äta Zooki under perioden du ammar så att ditt barn får i sig Omega 3 via din bröstmjölk + Du får uppleva alla hälsofördelar med Omega 3 såsom len/återfuktad hy och ökat välmående! Bra va?

Näringsinnehåll

Den fruktiga smaken härstammar från frukt & bär och sötman från det naturliga sötningsmedlet xylitol (björksocker). Sackaros innehållet är 0,001g per portion.

Användning

Vi rekommenderar 1-2 söta teskedar per dag för dig & ditt barn att uppleva hälsofördelarna med Zooki! En flaska räcker i upp till 90 dagar och har en len & krämig konsistens.

Ät Zooki direkt från skeden eller blanda med Smoothies, frukostgröt eller välling! Zooki kan med fördelar ätas av både vuxna som barn.

Zooki - 90 dagar
Zooki - 90 dagarZooki - 90 dagar
345 kr

 • 100% naturlig

 • Söt smak

 • Räcker i 90 dagar

Produktbeskrivning

Zooki är ett Omega 3 tillskott med en len och krämig konsistens som påminner om smoothie! Produkten är full av naturliga ingredienser, innehåller inga artificiella tillsatser och är både gluten och laktosfri.


Unna dig ett mindre orosmoment i vardagen. Om ditt barn inte gillar fet fisk eller inte får i sig Omega 3, är Zooki lösningen.KvalitetssäkradRik på Omega 3Viktig under tillväxtperiodenUtan tillsatt sockerSöt smak av Persika/MangoIngen smak av fisk

 • Kvalitetssäkrad

 • Rik på Omega 3

 • Viktig under tillväxtperioden

Fördelar

Zooki är speciellt utvecklad för kvinnor och innehåller den essentiella Omega 3 fettsyran DHA som hjälper till att återfukta din hy och är en av byggstenarna för ett långt och friskt hår.

 • Utan tillsatt socker

 • Full av näring för ditt hår

 • Len och fräsch hy

Förutom Omega 3, innehåller Zooki Vitamin E som förebygger torr hy och gör din hud len & mjuk. Hej då torr och irriterad hy!💙

Näringsinnehåll

Användning

Vi rekommenderar 1-2 teskedar per dag för att uppleva alla hälsofördelar med Zooki! En flaska räcker i upp till 90 dagar och smakar sött.  


Ät Zooki direkt från skeden eller blanda med Smoothies, Protein shakes, viktminsknings shakes, Yoghurt, flingor eller desserter!

Omdömen

Baserat på 20 omdömen Lämna ett omdöme

Produktbeskrivning

Zooki är ett Omega 3 tillskott med en len och krämig konsistens som påminner om smoothie! Produkten är full av naturliga ingredienser, innehåller inga artificiella tillsatser och är både gluten och laktosfri.

Zooki är naturligt smaksatt med frukter från naturen för en god smak av Persika & Mango! 1 flaska är hållbar i 12 månader och räcker i ca 90 dagar om du tar 1 portion per dag.

Näringsinnehåll

Accordion Title 3

  “Vi genomför alla kvalitetstester åt dig så att du 

  säkert kan handla våra allra bästa och naturliga 

  kosttillskott, på ett och samma ställe."

  “Vi genomför alla kvalitetstester åt dig så att du på ett säkert sätt kan handla våra allra bästa kosttillskott, på ett och samma ställe."

  “Vi genomför alla kvalitetstester åt dig så att du på ett säkert 

  sätt kan handla våra allra bästa och naturliga kosttillskott, 

  på ett och samma ställe."

  Tobias Persson

  CEO, Founder of BLUBBRY

  AS SEEN IN

  AS SEEN IN